Bel ons: 0180–629750 / 06–53181543 / 06-10951964

Airco + Reparatie

Voorkom onnodige brandstofkosten? doe op tijd een Huijgen-Airco-check

Een goed werkende airconditioning is voor u prettig het gehele jaar door, frisse lucht en onbeslagen ramen in de winter en verkoeling in de zomer. Laat daarom minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren. Dit om eventuele kostbare reparaties in de toekomst te voorkomen. Middels onze Huijgen-Airco-check lopen wij uw complete aircosysteem na. Wanneer bijvoorbeeld een airco niet optimaal is gevuld zal deze harder moeten werken dan nodig. Dit betekent voor u onnodige brandstofkosten en overmatige slijtage aan uw aircosysteem.

U kunt een afspraak maken voor een controle van airco systeem. Dit kunt u telefonisch doen of door middel van ons contactformulier.

Reparaties

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan kunnen wij van Garagebedrijf Huijgen u helpen. Wij repareren uw uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief.

Garagebedrijf Huijgen maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de vakkennis en ervaring van de 1e klas Vakgarage monteurs weet u zeker dat uw auto bij ons in de beste handen is.

garagebedrijf_huijgen_kopjekoffie_01

Vervangend vervoer

Wanneer u auto bij ons in onderhoud of reparatie is dan kunt u gratis gebruik maken van een leenauto. Deze service is geheel gratis het enige wat u betaalt is de brandstof. Indien de werkzaamheden meer dan een dag in beslag neemt, dan rekenen wij €25,- euro per dag voor het gebruik van de leenauto. Vergeet u niet de auto af te tanken? Onze dank!

Wilt u zo vriendelijk zijn om bij het maken van een afspraak kenbaar te maken of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer.

Prijsopgave vooraf

Bij alle onderhoud en ook bij reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent!

U kunt zelf uw afspraak maken

Direct een afspraak maken wanneer het u uitkomt? Vul dan ons planningsformulier in.

Zomer_actie jpg

 

Garagebedrijf


  • Openingstijden


    Maandag t/m vrijdag
    09.00 tot 18.00 uur

Bel naar:
0180–629750
06–53181543
06-10951964


 

Universeel garagebedrijf, elke auto, schappelijke prijs!